Carlleto Shop

DOSTAVA za narudžbe iznad 200kn BESPLATNA!

PDV je uključen u sve navedene cijene

 • WAKE UP

  196.00kn
  Wake up je inovativni kozmetički proizvod koji prilikom upotrebe djeluje osvježavajuće i opuštajuće, te pomaže pri uklanjanju umora i pospanosti kod vožnje, posla i učenja. Jednostavno se koristi rapršivanjem tekućine sa udaljenosti od 10-20 cm na čelo, sljepoočnice i zatiljak, što omogućuje nova vrsta bočice u kojoj se proizvod nalazi. Bočica nije pod pritiskom, a omogućuje iznimno učinkovito raspršivanje bez obzira u kojem se položaju nalazi. Sadržaj bočice je 50 ml i dovoljan je za cca 100 tretmana. Wake up se sastoji od smjese čistih priradnih esencijalnih ulja i neškodljivih dodataka koji se inače koriste u kozmetici. Wake up nema nikakvih nuspojava koje bi mogle ugroziti zdravlje korisnika, osim što se uobičajeno ne preporučuje trudnicama i djeci mlađoj od 7 godina. NAPOMENA: cijena proizvoda odnosi se na 1 komad
 • Bez dodanog šećera, specijalitet od limuna za pića i prehrambene proizvode. Dolazi u pakiranju od 1 litre.
 • VLAŽNE MARAMICE

  1.30kn520.00kn
  Vlažne maramice Carlleto su jedine platnene maramice  (od tkanine) na hrvatskom tržištu za razliku od ostalih koje su izrađene od papira koji je natopljen u mirisnu tekućinu. Carlleto vlažne maramice pri uporabi daju osjećaj mekoće i učinkovito odstranjuju nečistoću, te su u potpunosti biorazgradive.
 • SMUTKO (smoothie)

  9.45kn151.20kn
  Mješavina voćnih pulpi dobivena mljevenjem svježih i cijelih voćnih plodova bez termičke obrade, kako bi se sačuvao okus svježine, vitamini i svi hranjivi sastojci voća. Spremuta nema dodatnih šećera, već je okus poboljšan dodatkom prirodnog sladila stevie.
 • Sastoje se od 100% čistih esencijalnih ulja aromaterapijske kvalitete. Mirisi su načinjeni po principima Ayurveda stare indijske medicine, komponente su odabrane na način da imaju sinergijski učinak, odnosno jedna drugoj povećavaju stupanje djelovanja. Mogu se koristiti na razne načine, prvenstveno u aroma difuzorima, u kupkama, masažama i slično.
 • Prirodna osvježavajuća limunada. Dolazi u pakiranju od 1 litre.
 • TOPLA ČOKOLADA

  4.67kn93.40kn
  Kvalitetna topla čokolada napravljena na bazi 53% kakaa i 23% mliječne masti.

Naslov

Go to Top