WAKE UP by

Wake up je inovativni kozmetički proizvod koji prilikom upotrebe djeluje osvježavajuće i opuštajuće, te pomaže pri uklanjanju umora i pospanosti kod vožnje, posla i učenja. Jednostavno se koristi rapršivanjem tekućine sa udaljenosti od 10-20 cm na čelo, sljepoočnice i zatiljak, što omogućuje nova vrsta bočice u kojoj se proizvod nalazi. Bočica nije pod pritiskom, a omogućuje iznimno učinkovito raspršivanje bez obzira u kojem se položaju nalazi. Sadržaj bočice je 50 ml i dovoljan je za cca 100 tretmana. Wake up se sastoji od smjese čistih priradnih esencijalnih ulja i neškodljivih dodataka koji se inače koriste u kozmetici. Wake up nema nikakvih nuspojava koje bi mogle ugroziti zdravlje korisnika, osim što se uobičajeno ne preporučuje trudnicama i djeci mlađoj od 7 godina.

Wake up kao val osvježenja.
Wake up je u prvom redu proizvod koji djeluje vrlo opuštajuće i osvježavajuće na svakoga tko se njime koristi.

Wake up u bilo kojem trenutku.
Bilo da se nalazite na kraju smjene na poslu, u dugoj vožnji autom ili vam je potrebna samo dodatna doza energije i fokusa pri učenju – Wake up je praktičan i lako primjenjiv bilo gdje zahvaljujući svojem kompaktnom pakiranju i jednostavnom mehanizmu raspršivanja te kao takav omogućuje brzo razbuđivanje u bilo kojoj situaciji.

Wake up umjesto raznih alternativa.
Proizveden na bazi prirodnih esencijalnih ulja Wake up nudi alternativu razbuđivanju i pojačanom fokusu koja ne šteti zdravlju korisnika proizvoda te ne stvara ovisnost. Služi kao dostojna i organizmu prirodnija energetska zamjena za kofein, šećer i razna energetska pića koja samo stvaraju privid novostečene energije.