Carlleto sinergijske mješavine 100% čistih esencijalnih ulja

Carlleto mješavine sastoje se od 100% čistih esencijalnih ulja aromaterapijske kvalitete. Mješavine su načinjene po principima Ayuvede stare indijske medicine, komponente mješavine odabrane su tako da imaju sinergijski učinak, odnosno jedna drugoj povečavaju stupanj djelovanja.

Mogu se koristiti na razne načiine. Prvenstveno su namjenjene za upotrebu u aroma difuzorima, ali se mogu jednako učinkovito koristiti u aroma lampama, dodavanjem par kapi u kupku za kupanje, za masažu tijela u 3-5% smjesi sa nekim nosivim uljem (bademovim, jojoba…) također se može, za brzo djekovanje nanijeti i utrljati po jedna kap na zapešća i sljepoočnice.

Carlleto želi da Vam olakša život. Zato su sinergijske mješavine 100% čistih esencijalnih ulja zamišljene kao potpora i pomoć u svladavanju uobičajenih životnih situacija i stanja kroz koje moderni ljudi svakodnevno prolaze, i da olakšava sučeljavanje s njima. Dodatna korisit je i tada prilikom njihove upotrebe ugodnim mirisom obogaćujete i činite ugodnijim za život prostore Vi i Vaša obitelj u kojem boravite, radite ili spavate.

UBLAŽIVAČ STRESA 

sinergijska mješavina sastoji se od 100% čistih esencijalnih ulja: Peperminta, Eukaliptusa, Ružmarina, Spearminta, Lavande, Linankola, Cimeta, Đumbira, Kamilice. Pomaže smanjenju učinka stresa i njegovih nuspojava. Sinergijski djeluje na opuštanje uma i tijela te poboljšanje Vašeg općeg raspoloženja.

DETOX

sinergijska mješavina sastoji se od 100% čistih esencijalnih ulja: Ružmaria, Cedra, Origana, Grejfruta, Tuje. Pomaže u detoksikaciji i pročišćavanju uma i tijela.

RELAKSACIJA 

sinergijska mješavina sastoji se od 100% čistih esencijalnih ulja: Mandarine, Lavande, Patchoulija, Sandalovine, Ruže. Pomaže pri postizanju mirnog, spokojnog stanja uma i opuštanju na kraju radnog dana, a prije počinka.

ANTISTRES 

sinergijska mješavina sastoji se od 100% čistih esencijalnih ulja: Patchoulija, Cedra, Lavande, Ylang Ylanga, Bergamota. Pomaže u prevenciji i smanjenju stresa i njegovih nuspojava. Potiče opuštanje uma i tijela.

MOTIVACIJA 

sinergijska mješavina sastoji se od 100% čistih esencijalnih ulja: Kamilice, Smreke, Ylang Ylanga, Lavande. Pomaže u dobivanju prijeko potrebnog emocionalnog poticaja, povećanju samopouzdanja i podizanju raspoloženja te promicanju pozitivnih izgleda i zdravih razina energije.

AFRODIZIJAK 

sinergijska mješavina sastoji se od 100% čistih esencijalnih ulja: Lavande, Narandže, Ylang Ylanga, Patchouljai, Sandala, Jasmina. Ova romantična mješavina potiče emocije, enpatiju i raspolaženje. Djelotvorna je i kao dodatak od nekoliko kapi u kupku za kupanje.

MEDITATACIJA 

sinergijska mješavina sastoji se od 100% čistih esencijalnih ulja: Ylang Ylanga, Patchoulija, Tamjana, Kadulje, Naranđe, Timijana. Pomaže pri izazivanju mirne budnosti, i odvođenje u meditativno stanje uma.

BERGAMOT 

100% čisto esencijalno ulje bergamota. Esencijalno ulje sa laganim, delikatnim osvježavajućim citrusnim mirisom s cvijetnom primjesom, koje ima atiseptička svojstva, služi za svakodnevno dezodariranje i osvježavanje prostora u kojem živite i radite, čineći ga zdravim i ugodnim za život i rad.